Maak kennis met Arnout Verbeek, General Manager Catunambú Benelux

Vandaag stellen wij Arnout Verbeek aan u voor, de sympathieke General Manager van Catunambú Benelux! 

Wat maakt Catunambú-koffie volgens jou zo uniek?

De smaak van Catunambú koffie is buitengewoon speciaal en natuurlijk zal elke GM dat over zijn eigen product zeggen. Daarom adviseer ik iedereen om Catunambú bij een van onze klanten of op een van onze beurzen te komen proeven. Ik heb vele jaren met koffie gewerkt maar toen ik in contact kwam met Catunambú en met eigen ogen zag hoe Catunambú met zijn koffies omgaat, dan weet je waarom de smaak zo speciaal is. Catunambú staat voor de beste kwaliteit van boon tot kop. Samen met mijn collega’s staan wij elke dag voor u klaar. Persoonlijke aandacht is voor ons enorm belangrijk daarom werken wij met lokale partners zodat wij elke dag dicht bij onze klanten zijn.

Wat vind je het leukst aan het Catunambú Benelux General manager zijn?

Koffie is een heel bijzonder product. Het wordt op elk moment, altijd en overal gedronken. Goede koffie kan leuke momenten versterken en slechte momenten er weer bovenop helpen. Koffie brengt mensen bij elkaar. Ik krijg energie van het ontmoeten van mensen die samen met mij Catunambú tot een nog groter succes willen maken en om nog meer mensen van onze koffie en thee te laten genieten.

Waarom is het persoonlijke contact met de klanten zo belangrijk voor Catunambú?

Andalusië klinkt ver weg, maar Catunambú werkt in alle landen heel lokaal. Onze partners hebben zich jarenlang bewezen in de koffie en zijn door hun passie bij Catunambú gekomen. Koffie is een enorm belangrijk product voor een horecaondernemer. Daarom staan wij met een heel team klaar om onze klanten elke dag bij te staan om de lekkerste koffie aan hun gasten te kunnen serveren.   

Wat zijn de toekomstplannen van Catunambú Benelux?

Catunambú zit verre van stil. Wij blijven innoveren en verbeteren om elke dag nog beter naar onze klanten te kunnen presteren. Nabije toekomstplannen zijn het versterken van ons koffieapparatuur portfolio,  het uitbreiden van ons distributienetwerk en het lanceren van onze nieuwe Premium tea concept Tea Quiero. Houdt u vooral deze site in de gaten zodat u kunt zien wat onze volgende stap is. Een ding is zeker: Catunambú gaat alleen voor het allerbeste! Heeft u leuke ideeën, neem dat alstublieft contact met mij op averbeek@catunambu.nl

 

Door gebruik te maken van cookies zorgen wij ervoor dat u onder de meest ideale omstandigheden op onze website surft en kunnen wij verbeteringen doorvoeren. Cookies beleid