Tea Quiero

Naast onze premium koffie, beschikken wij eveneens over ons eigen theemerk: ‘Tea Quiero’ . Tea Quiero zoals in het Spaanse ‘Te Quiero’ (ik hou van jou). 

Dankzij de prachtige verpakking is elke kop thee een cadeautje. Gerolde, hoogwaardige en biologische Fairtrade thee in een biologisch afbreekbaar theezakje. Hierdoor is de thee goed zichtbaar en serveert u visueel losse thee, maar dan met het gemak van een zakje. Het theezakje is zo ontworpen dat de thee alle ruimte heeft om alle natuurlijke smaken en aroma’s vrij te geven en om u volledig te laten genieten. Het theeconcept wordt compleet gemaakt door een servertray uit bamboe, glaswerk en een presentatiedisplay. 


Malaga Red Fruits 


Kwaliteitsvolle, op meer dan 1000 meter met de hand geplukte zwarte thee afkomstig van de plantage van Harrington (Sri Lanka, Dimbula). 

Een heerlijk verfrissende thee met toetsen van zwarte en blauwe bessen en frambozen. 

Ronda Rooibos


Thee met een vleugje vanille en zeste van sinaasappel, afkomstig uit Cederberg, een bergachtige streek in Western Cape (Zuid-Afrika).

Granada Ginger


Premium groene thee met gember en limoengras, afkomstig van de plantage van Thotulagalla (Sri Lanka) en met de grootste zorg met de hand geplukt op een hoogte van 1470m. 

Sevilla Citrus


Verfrissende groene thee met citroenzeste en natuurlijk citoenaroma, afkomstig van de plantage van Thotulagalla (Sri Lanka) en met de grootste zorg met de hand geplukt op een hoogte van 1470m. 

Ecija Earl Grey


Op meer dan 1000 meter, met de hand geplukte Earl Grey thee afkomstig van de plantage van Harrington (Sri Lanka, Dimbula).

Jaen Jasmin


Groene thee met een vleugje jasmijn, afkomstig van de plantage van Thotulagalla (Sri Lanka) en met de grootste zorg met de hand geplukt in april en mei op een hoogte van 1470m.

Cordoba Camomile


Milde kamillethee gemaakt van gedroogde kamilleblaadjes, gekend omwille van hun kalmerende en andere gezondheidsweldaden. 

Jerez Breakfast


Op meer dan 1000 meter, met de hand geplukte English breakfast zwarte thee afkomstig van de plantage van Harrington (Sri Lanka, Dimbula).


Door gebruik te maken van cookies zorgen wij ervoor dat u onder de meest ideale omstandigheden op onze website surft en kunnen wij verbeteringen doorvoeren. Cookies beleid